Skip to main content

Cavalls de Cerdanya pertany a:
OUTBACK SERVEIS ESPORTIUS DE MUNTANYA SL

Domicili social: Doctor Fleming, 58 08740 (Sant Andreu de La Barca) Barcelona.
CIF: B61673778
Inscrita al Registre d’Empreses del Consell Català de l’Esport amb número de Registre: C-92
Agència de viatges combinats amb RTC num: RRCKPTQYJ.

 

Avís general de la web

 

Aquest avís té com a objecte establir les Condicions que regulen l’accès i l’ús de la pàgina cavallsdecerdanya.com (en endavant, Cavalls de Cerdanya). L’accès i ús de la mateixa impliquen la submissió i acceptació de les condicions que es detallen seguidament.

El contingut d’aquesta pàgina podrà ser modificat en qualsevol moment per part del seu titular, sense necessitat de cap comunicació prèvia per part de Cavalls de Cerdanya.

Cavalls de Cerdanya no es fa responsable dels continguts als que apuntin els links que es puguin oferir des d’aquesta pàgina i que no es corresponguin a dominis titularitat de Cavalls de Cerdanya. Els anunciants i patrocinadors amb els que Cavalls de Cerdanya pugui establir relacions comercials són els responsables tant del compliment de les lleis com dels continguts del material que difonguin i publiquin mitjançant la pàgina de Cavalls de Cerdanya.

Propietat intel·lectual i industrial Aquesta web i tots els continguts, incloent-hi textos, imatges, ?udios, vídeos, dissenys, així com qualsevol altre material susceptible de protecció, són titularitat de Cavalls de Cerdanya. Tots aquells continguts dels quals Cavalls de Cerdanya no en sigui el titular, seran inclosos a la pàgina únicament després d’haver obtingut el consentiment corresponent dels seus legítims titulars.

En aquest darrer cas, es reflexarà l’autoria de manera que pugui identificar-se l’origen de la titularitat. Certs materials s’ofereixen sota una llicència Creative Commons. Les condicions de l’esmentada llicència poden variar d’uns materials a uns altres, i les condicions en les que es puguin fer servir per part dels interessats es detallen en cada cas concret.

L’oferiment de certs materials sota les condicions d’aquestes llicències no implicar? en cap cas l’extensió d’aquestes condicions a d’altres.

 

Responsabilitat sobre contingut i ús

 

L’usuari es compromet a fer un ús correcte de tots els continguts i serveis de la web i no modificarà ni danyarà, de cap manera, les dades, els programes o els documents de la web, ni hi introduirà cap mena de dispositiu lògic o seqüència de caràcters que pugui afectar el sistema informàtic de la web, inclosos els mitjans de protecció i de seguretat. Cavalls de Cerdanya no es fa responsable dels possibles danys o perjudicis provocats per interferències, omissions, interrupcions, virus informàtics, avaries o desconnexions d’aquest sistema electrònic.

Cavalls de Cerdanya es reserva el dret d’efectuar, sense avís previ, els canvis que consideri oportuns a la web, i de suspendre’n temporalment l’accès per introduir-hi millores o per fer-ne el manteniment. L’usuari es compromet a fer un ús adequat dels canals de comunicació de qualsevol mena que Cavalls de Cerdanya ofereixi en aquesta pàgina, i a no utilitzar-los per incòrrer en activitats il·lícites o contràries a la bona fe i a l’ordenament legal. Entre d’altres, però no exclusivament: difondre continguts o propaganda de cap mena, insults, opinions que puguin ser qualificats com a delictes contra l’honor Cavalls de Cerdanya eliminarà totes aquelles manifestacions que no respectin l’esmentat en el paràgraf anterior.

 

Protecció de dades

 

Cavalls de Cerdanya compleix la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre, de Protecció de dades de caràcter personal. Sempre que es recullin dades de persones físiques a efectes de ser incorporades a un fitxer automatitzat de dades de caràcter personal, degudament declarat davant l’Agència, s’informarà adequadament al titular de dites dades En qualsevol moment podran exercir-se per part dels particulars que hagin proporcionat les seves dades a Cavalls de Cerdanya els drets reconeguts al títol III de la LOPD.

 

Limitació de la responsabilitat

 

Cavalls de Cerdanya no assumeix cap responsabilitat derivada, o que se’n pogués derivar, de la utilització que els usuaris facin de les informacions i continguts d’aquesta pàgina web.

 

Política de galetes

 

Tota la informació sobre la política de galetes que es fan servir al web la trobaràs en aquest enllaç: Política de galetes