Skip to main content

Respecte als cavalls:

 

Puc portar el meu cavall propi?

En principi no, els cavalls amb què farem l’estada són cavalls de manada que estan agermanats i per tant en l’àmbit de maneig i ruta ens faciliten el control i seguretat.

Cal saber muntar per poder-me inscriure a les colònies?

No, no cal. De les 24 places màximes que oferim a les colònies, 8 són per iniciació, és a dir, no han muntat mai. 8 places van a perfeccionament, on millorarem la tècnica de ruta, i els 8 restants són per a Experts, amb qui farem rutes tècnicament més difícils, llargues i espectaculars.

Puc triar el meu cavall?

És clar que sí!, pensa que tenim molts cavalls on triar. D’entre tots ells en tenim uns quants reservats per a cada grup (Iniciació, Perfeccionant, Expert). La tria la fem en funció de: Edat, mida, caràcter, experiència del participant.

Quan, on i com agafarem els cavalls?

El primer dia anirem a l’hípica de Prats II a fer la selecció i tria dels cavalls. Tots ells ja estaran amb ferradures noves, amb la seva sella i brida assignada, i amb el nom del cavall per no confondre-les.

 

 

Respecte als genets/amazones:

 

Quin material porto jo i quin poseu vosaltres?

Cada participant haurà de portar els seus pantalons d’equitació, botes o polaines, guants i casc. El cabestre de quadra, el ronsal, la sella, el sudader, salvacreus i brida els posem nosaltres. A part, haureu de portar roba impermeable i d’abric, així com el sac de dormir.

Necessito portar diners?

No necessites portar diners, tot està inclòs en el preu. Pots portar un màxim de 20€ per si vols comprar alguna cosa.

Podem portar telèfon mòbil?

Nosaltres recomanem que no, per cadascú pot triar de portar-lo o no. En cas que el porteu tingueu en compte el seg¨ent: Nosaltres no ens en farem responsables del que pugui passar-li al telèfon; i marcarem unes hores concretes per al seu ús. Durant les activitats a cavall no es podrà dur a sobre.

Haig de prendre una medicació concreta o necessito una dieta específica, que podem fer?

No patiu. En cas de medicació, si ens dieu la posologia ens farem càrrec. Pel que fa a dietes concretes si ens ho feu saber amb antelació ho diem a cuina i us fem la dieta específica.

A quina hora ens han de deixar el pares el primer dia?

I a quina hora ens recullen el darrer dia? El primer dia us convocarem a tots entre les 16h i 17h. El darrer dia els pares podran recollir-vos a partir de les 15:30h fins a les 17h.

 

 

Respecte a la reserva:

 

Si decideixo cancel·lar la meva reserva, es recupera l’import?

Si decideixes cancel·lar la reserva per qualsevol motiu recuperaràs el 100% de l’import que hagis abonat (tant de la paga i senyal o bestreta com del segon pagament) sempre que sol·licitis la cancel·lació 15 dies abans d’iniciar-se les colònies.

Si encara tens dubtes o necessites ajuda, estem a la teva disposició per resoldre totes les preguntes que tinguis: contacta amb nosaltres per telèfon o whatsapp al 619 018 604 o via mail al jordi.magallon@outbackservices.es.

Moltes gràcies i fins aviat!!!