Skip to main content

Colònies Eqüestres

6 Dies compartint aventures a cavall a la Cerdanya. Travessarem rius de muntanya i boscos d'avets; galoparem pels prats i pasturarem amb els cabirols; ens enfilarem als cims nevats i tornarem a casa satisfets d'haver trotat al ritme de la natura.

Masella, La Cerdanya.

Muntem el Camp Base a l'Alp Hotel *** de Masella, a La Cerdanya. A tocar de l'estació d'esquí i el Parc Natural, on tenim els cavalls. Des d'aquí, cada matí iniciem les rutes, ja endinsats en la misteriosa i salvatge serralada del Cadí.

6 Inoblidables rutes a cavall per la Cerdanya

Ens aixequem a les 8am, esmorzem i preparem la ruta. Fem excursions de tot el dia per la serra del Cadí i el Moixeró, en grups de 8 nois i noies segons edats i nivells. Fem pícnics calents als refugis de muntanya i tornem cap a l'hotel per sopar a la vora del foc i explicar-nos les batalles. A la nit fem jocs per connectar entre nosaltres o veiem films inspiradors segons les forces que queden!

A pel ramat!

Dia 1: Primeres sensacions i trots

Vora el riu

Dia 2: el Camí de Sant Jaume

Històries de bandolers

Dia 3: el Baridà

Descobrint la vall

Dia 4: per la Vall de Pi

Fem cim

Dia 5: el Moixeró

Fins la propera

Dia 6: Baixem el ramat a la plana

La natura: la millor escola.

Al llarg dels més de 25 anys dissenyant experiències úniques a la natura ens hem adonat que deixen empremta en els protagonistes generant valors i recursos autèntics i sostenibles. Els nois i noies creixen compartint amb els cavalls i aprenent de la seva senzillesa i autenticitat.

Procurem que sigui l'única empremta que deixem: Les fonts energètiques del Mas són 100% renovables i tots els àpats els cuinem amb producte orgànic i local. Els cavalls viuen tot l'any en semillibertat i mengen exclusivament de la pastura. Els ensinistrem nosaltres mateixos i coneixen el terreny a la perfecció. Som un màxim de 30 participants per poder oferir la màxima qualitat i seguretat i no malmetre l'entorn ni els èssers que l'habiten.

Colònies Eqüestres Estiu 2023 Cerdanya

Del 2 al 8 de juliol 2022
Del 9 al 15 de juliol 2022

Camp Base en un Hotel de Muntanya 3 estrelles a Masella, Cerdanya.
6 Rutes full-day per la serra del Cadí i el Moixeró.
Màxim de 30 participants en 4 grups de 8 nois i noies, segons edats i nivells.